Granito Natuursteen Design

Aanbieding natuursteen, granieten aanrechtblad
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 30
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Granito Natuursteen Design
altijd 30 - 50% goedkoper!
Welkom bij Granito Natuursteen Design
Hét adres voor Massief Granieten Aanrechtbladen
Hét adres met de unieke ongekend lage all-in prijs

Alle bewerkingen, uitsparingen, randprofielen, rand frijnen,
smetplinten, keukenkraan, rvs-spoelbak, of granieten spoelbak.
Zelfs inmeten, bezorgen en plaatsen is inbegrepen in de all-in prijs.

Voor de prijs die u hieronder kunt berekenen heeft u dus een compleet massief granieten aanrechtblad met alles erop en eraan. Daarom bent u bij ons, uiteindelijk, tˇch voordeliger uit. 

Ook mag u een keus maken uit al onze 76 granietsoorten en kleuren. Allemaal voor dezelfde prijs.De afbeeldingen staan halverwege deze pagina.
Bereken hier uw ongekend lage all-in prijs 

 • vul de gewenste lengte in van uw blad,
 • vul de gewenste breedte in van uw blad,
 • bestaat uw blad uit meerdere delen, bereken dan ieder deel apart,
 • tel daarna alle uitkomsten bij elkaar op en u heeft de totale all-in prijs,
 • de minimum totale all-in prijs is € 1.950,-.

All-in prijs 3 cm dik blad, VOLLEDIG MASSIEF: 

Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00


All-in prijs 4 cm dik blad, VOLLEDIG MASSIEF:

Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00Lees wat er allemaal is inbegrepen in de door u berekende prijs

 • keus uit 76 soorten graniet, tot 340 cm lang, zonder naad,
 • gepolijste bladen, gezoete, satinato of anticato,
 • uitsparingen voor o.a. spoelbak, kookplaat, kranen, stopcontact, 
 • design freeswerk, zoals cascade en watergeultjes,
 • keus uit 8 schitterende design randprofielen, 
 • de randen handmatig, ambachtelijk, laten frijnen,
 • granieten spatranden / smetplinten voor tegen de muur,
 • design rvs-keukenkraan,
 • of nostalgische bronzen keukenkraan,
 • design rvs-keukenspoelbak,
 • of prachtige granieten keukenspoelbak.
Zelfs inmeten, bezorgen, plaatsen en afmonteren is inbegrepen in de door u berekende laagste all-in prijs van Nederland!!!!!!!!!


LORREINE 50R Afbeeldingsresultaat voor zwart massief granieten spoelbak LORREINE MEDWAY

RVS-kraan met keramische koppen: inbegrepen

Prachtige zware kraan van geslepen RVS. De keramische koppen zorgen dat hij jarenlang meegaat. U krijgt 5 jaar onvoorwaardelijke garantie. Gaat de kraan toch stuk of lekken? Dan gaan we niks repareren. U krijgt gewoon een gloednieuwe. En de prijs? Gewoon inbegrepen.

Wilt u liever een ander model? Dat kan. We hebben kranen met rechte en ronde uitloop en ook 3 verschillende modellen bronzen kranen. Ook deze kranen zijn gewoon inbegrepen.


LORREINE MERSEY LORREINE Alton


RVS-spoelbak met easy-clean overloop: inbegrepen

De spoelbak is niet zomaar een weggevertje, neen, we hebben het hier over de hoogste kwaliteit. Heel dik plaatstaal, de beste kwaliteit rvs, met envelop bodem voor een perfecte afwatering. De easy-clean overloop zorgt voor extra hygiŰne. De zogenaamde turboplug zorgt voor een perfecte afdichting. 

Deze rvs-spoelbak is verkrijgbaar in 40 x 40 x 16 of 40 x 50 x 16. Het merk is: Lorreine. Wilt u liever een vergelijkbare bak hebben van een ander merk? Geen probleem. Regelen we voor u! Wilt u nˇg liever een anderhalf spoelbak? Doen we voor u!


LORREINE 3415R


Wilt u liever een granieten spoelbak uit hetzelfde graniet als uw aanrechtblad: gewoon inbegrepen !  

De spoelbak is uit hetzelfde graniet als uw aanrechtblad. Geen kleurverschil.
U mag zelf de afmetingen bepalen. Ook de vorm mag u zelf bepalen. 
Rechthoekig of vierkant. De uitgefreesde bodem zorgt dat het water perfect afloopt naar de afvoerplug. Ook een rvs-korfplugset ontbreekt niet.


Bij aankoop van een granieten aanrechtblad, is deze super mooie granieten spoelbak, verlijmd met naadloos aflopende bodem...

GEWOON INBEGREPEN in de laagste all-in prijs van Nederland!


Afbeeldingsresultaat voor zwart massief granieten spoelbak

Inmeten door ons bedrijf

Desgewenst komen we uw granieten aanrechtblad bij u thuis inmeten.Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.

Wilt u het aanrechtblad laten bezorgen, plaatsen en afmonteren


We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig geplaatst. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad ge´mpregneerd en ruimen we alles netjes op. 
We komen uw blad inmeten, bezorgen, plaatsen en afmonteren in heel Nederland en BelgiŰ. 

Allemaal inbegrepen in de allerlaagste all-in prijs van Nederland

 
 

NO. 1 in Massief Granieten Aanrechtbladen vanaf 3 cm dik

Granito Natuursteen Design is als geen ander gespecialiseerd in een massief graniet aanrechtblad voor uw keuken of kookeiland. We leveren qua maatwerk en bewerking echt ouderwets vakmanschap. Ook de kwaliteit kan gewoonweg niet beter. Dat beloven we u.

Volledig massief en verrassend goedkoop

Granieten aanrechtbladen zijn normaal slechts 2 cm dik. Daarom wordt aan de zichtzijdes het blad in verstek op-gedikt. Heeft u liever een 3, 4 of 5 cm dik volledig massief granieten aanrechtblad, dan is dat normaal gesproken vrij kostbaar. Daarom kom je dit met een voordelige prijs nergens tegen. Behalve bij ons bedrijf: Granito Natuursteen Design. De no.1 in massief granieten aanrechtbladen!

Massieve Aanrechtbladen: veel beter en mooier dan opgedikt

Bij Granito Natuursteen Design maken we massief granieten aanrechtbladen. Je kunt er gerust een hete pan opzetten. Zeker bij de uitsparing van de kookplaat is de kans op knappen vrijwel nihil. Ook breuk is vrijwel uitgesloten. U ziet ook nergens geen kitnaden. Alles wat je ziet is... MASSIEF!

Massief granieten aanrechtbladen tot 340 cm lang zonder naad

Bij Granito Natuursteen Design maken we massief granieten aanrechtbladen tot 340 cm lang, soms nog langer, zonder naad. Dus uit één stuk. Géén kit naden. En... we rekenen géén prijstoeslag  voor langere lengtes.Gepolijste, gezoete, satinato of anticato uitvoering

De meest bekende bewerking van granieten aanrechtbladen is gepolijst oftewel blinkend. Gezoet is mat. Satinato is het blad zandstralen en daarna borstelen. Doordat het granieten aanrechtblad een ruw oppervlak krijgt, heeft het blad een antiek-look. En toch is het granieten aanrechtblad glad. Het het blad is goed te impregneren en blijft daardoor probleemloos schoon en is ook makkelijk te reinigen. Bij anticato worden de bladen gebrand en geborsteld en is het blad grover van structuur. Kies maar uit. Zit gewoon in de prijs.

Uitsparingen inbegrepen


Alle denkbare uitsparingen zijn inbegrepen. Gaten voor spoelbak, kookplaat, kranen en stopcontacten. Uitsparingen voor wok, friteuse en downdraft afzuigkap. Kortom; alle uitsparingen die u nodig heeft zitten in de prijs. 


Fantastisch freeswerk


U kunt 3 of 5 watergeultjes langs de spoelbak laten uitfrezen, is bijzonder mooi en zit gewoon in de prijs.

Uitgefreesde cascade

U kunt een cascade naast uw spoelbak laten uitfrezen. Dit is oogstrelend en praktisch in een. Dit afdruip gedeelte is qua oppervlakte in verhouding 2/3 van het gat van uw spoelbak. De hoeken lopen precies even rond als de ronde hoeken van de spoelbak uitsparing. Het vlak is 1 cm tot 1,3 cm aflopend uitgefreesd. Als u er bijvoorbeeld natte glazen op zet, loopt het water mooi terug in de spoelbak. Ook dit stukje super design, wat over het algemeen behoorlijk wat geld kost, leveren we speciaal voor u als service erbij. Normaal kost een cascade gemiddeld tussen 250 en 550 euro. Wat ons betreft, zie het maar als een extra rondje van onze zaak. Onze moeders leerden ons: goed is goed, je moet ooit tevreden kunnen zijn! 
Overstekende aanrechtbladen 


Omdat onze aanrechtbladen minimaal 3 cm dik zijn en volledig massief, kunnen ze tot een meter toe over de keuken steken (foto onder). Ondersteuning is NIET nodig. Breuk is uitgesloten. Zo krijgt u een barblad c.q. tafelblad waar u krukken aan kunt zetten. 
Randbewerking


De voorkant en zijkant van granieten aanrechtbladen worden normaal gesproken -standaard- facet geslepen. Bij Granito is niets standaard. Daarom kan bij Granito worden gekozen voor afgeronde of afgeschuinde hoeken. Zelfs kostbare profielen, zoals rond, kwartrond, papegaaienbek en ons unieke combinatie-profiel van ronde neus met vlakke onderkant behoren tot de mogelijkheden. En allemaal in de prijs inbegrepen. Ook de hele voorkant van uw granieten aanrechtblad handmatig, ambachtelijk, laten frijnen kost niets extra!
 


Ambachtelijk handmatig frijnen

Frijnen is het handmatig langs elkaar aanbrengen van allemaal kleine verticale gleufjes van ongeveer 2 mm breed en 1 mm diep. Het effect en de uitstraling is super mooi. Uiteraard is dit bijzonder arbeidsintensief en normaal erg duur. De prijs van frijnen kan oplopen tot meer dan 80 euro per strekkende meter. Maar niet bij Granito Natuursteen Design. Als u kiest voor deze afwerking is ook deze ambachtelijke arbeid gewoon in de strekkende meter prijs inbegrepen! Frijnen is vooral zeer mooi bij Arduin oftewel Belgisch Hardsteen. Bekijk hieronder de foto presentatie van een 5 cm dik gezoet Belgisch Hardsteen aanrechtblad en een 6 cm dik satinato Belgisch Hardsteen aanrechtblad. Beiden ambachtelijk handmatig gefrijnd.

frijnen

Papegaaienbek aan de rand van uw blad

U kunt zelfs kiezen om aan de voorkant en eventueel ook om aan de zijkanten van uw granieten aanrechtblad een papegaaienbek te laten frezen. Een papegaaienbek is 5 mm loodrecht omlaag en dan kwart rond tot aan de onderkant van het granieten aanrechtblad. Ook deze behandeling is normaliter best kostbaar. De gemiddelde kosten bedragen in de praktijk 50 tot 80 euro per strekkende meter. Een papegaaienbek aan uw granieten aanrechtblad frezen kost dan ook veel tijd. Gezien deze kosten kiezen minder mensen voor deze bewerking. Behalve bij Granito Natuursteen Design. We maken al uw wensen betaalbaar. Ieder van onze 8 profielen aan de voorkant van uw granieten aanrechtblad is pure service. Ook een papegaaienbek! 

Kwartrond randafwerking

Onder ziet u op de foto een granieten aanrechtblad dat kwartrond is gefreesd. Hebt u dat al eens gezien? Schitterend toch. Bij ons kan het. Zonder meerprijs!

Zelfs opzet-smetranden zijn gratis inbegrepen

Opzetranden oftewel smetranden worden achter op uw blad tegen de muur aan bevestigd. De randen geven body aan uw aanrechtblad. Ook zorgen de randen dat tijdens het schoonmaken van uw blad uw stucwerk of tegeltjes niet vuil worden. Bovendien sluit stucwerk of betegeling op de randen beter aan. 


Volop keus


U kunt kiezen uit heel veel granietsoorten. Ook hebben we heel mooie A-klasse Belgisch Hardsteen. Hieronder soorten en kleuren uit onze collectie.

U bent meer dan welkom


Granito Natuursteen Design heeft 16 prachtige aanrechtbladen in haar showroom. Ze zijn allemaal uitgevoerd in verschillende hoogwaardige granietsoorten. Ook hebben we voorbeelden van 2 hardsteen aanrechtbladen. Allemaal hebben ze diverse freeswerk en verschillende bewerkingen. Ook kunt u heel veel modellen, ruim 30, van onze granieten en hardsteen spoelbakken bewonderen. 

African Red Amba Cream
labrador-black-2120
Beola Angola Black
Azul California Azul Noche
Azul Platino Balmoral Red
Baltic Brown Bengal Black
bianco-sardo-2507
Black Grafite Bianco Sardo
Black Pearl Blanco Cristal
Brazil Gold Colonial White
Brown Antique Extra Dark Brown Silk
Brown Teak Cafe Imperial
Carmen Red Chida White
Coffee Brown Colonial Gold
Eagle Blue Fox Brown
Ivory Brown Classic Fantastic Black (Virginia black)
Galaxy Black (Star Galaxy) Giallo California (Juperana California)
Giallo Veneziano Impala
Impala Blue (Eagle Blue) Imperial Brown
Ivory Brown Pink Ivory Fantasy
Juparana Arandis Juparana Bordeaux
Juparana California Juperana Colombo
Juparana India Kashmir gold
Kinawa Bianco Piracema Kinawa Classico
Tan Brown Labradorite Madagascar
Madura Gold Madura Light
Meera White Moon White
Multicolor Rosso Extra Multicolor Rosso Light
nero-africa-impala-5992
Multicolor Twilight Nero Africa
Nero Assoluto Zimbabwe Nero Impala
Nero Inky Black Nero San Marco
new-impala-black-5924
New Impala New Kashmir White
New Spice Black Olive Green
Orion blue (Vizag Blue) Orissa Blue
Pietra di Luserna Panna Fragola
Paradiso Bash Paradiso Classico
rosa-beta-2634
Tan Brown Rosa Beta
Steel Grey Super Grey
Verde Bahia Verde Marina
Verde Maritaka Savana Viscount White


Ongelooflijk maar echt waar


De directie van Granito Natuursteen Design is er zich van bewust dat onze prijzen ongebruikelijk laag zijn. Dit is voor het grootste gedeelte te danken aan onze inkoopkracht. En voor de rest zijn we niet hebbelijk. Onze granietsoorten zijn van de allerhoogste kwaliteit. De bewerkingen wondermooi. En toch zijn we zeer voordelig. Design ten top. Daarom is Granito Natuursteen Design met recht de no.1 in massief granieten aanrechtbladen.

Hoe gaan we samen te werk

U kunt een bezoek brengen aan onze showroom. U bent van harte welkom. Eenmaal in onze showroom begint u eerst pas na een kop koffie, thee of een ander drankje, met het uitkiezen van die soort graniet of hardsteen die het beste combineert met de omgeving van uw keuken. Daarna stellen we samen met u het model aanrechtblad samen. Met facetrand, of aan de voorkant en zijkant helemaal rond geslepen. Of liever een profiel. Of toch hand gefrijnd. Als u het helemaal perfect wil doen: een complete smetrand bestaande uit hetzelfde graniet of hardsteen als uw aanrechtblad, nog een gratis cascade in uw blad, super!

We luisteren naar onze klanten

Uiteraard hoeft het geen betoog, dat we u van allerlei tips en advies voorzien. We luisteren goed naar uw wensen. Zo komen we samen tot een perfect ontwerp. Wel of niet gepolijst? Wel of niet Anticato of Satinato? We nemen alle voor-en eventuele nadelen keurig door. Samen met u komen we tot een perfect Design. En uiteraard nemen we alle tijd voor u.

Rustig nadenkenNiemand bij ons bedrijf zal u ook maar een moment proberen te pushen. U komt binnen bij een heel net bedrijf. Opdringerigheid, daar houden we zelf ook niet van. U voelt zich binnen een paar minuten bij ons thuis. En wat ons betreft; al denkt u een jaar lang na. (uiteraard zien we u wel graag terug)!


Levertijd


Een granieten spoelbak, heeft een levertijd van 3 tot 4 weken. Ook massief granieten bladen hebben een levertijd van 3 tot 4 weken. 

U komt in onze showroom mensen tegen uit heel Nederland en BelgiŰ, die allemaal kwaliteit en design weten te waarderen. Daarvoor kiezen mensen voor ons bedrijf! Ook de bijzonder lage unieke prijsstelling zorgt ervoor dat we het lekker druk hebben. Alle dagen dat uw granieten aanrechtblad eerder klaar is, is mooi meegenomen. Bijtijds bestellen is dan ook soms aan te raden.


Inmeten door ons bedrijf

Desgewenst komen we uw granieten aanrechtblad bij u thuis inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.

Wilt u het aanrechtblad geplaatst en afgemonteerd hebben?

We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig geplaatst. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad ge´mpregneerd en ruimen wij alles netjes op. 

We komen uw blad inmeten, bezorgen, plaatsen en afmonteren in heel het land. Allemaal inbegrepen in de laagste all-in prijs van Nederland.


De garantie

Onder onze garantie valt: indien het granieten aanrechtblad door ons is geplaatst; reparatie of vervanging als uw granieten aanrechtblad beschadigd is door breuk of scheurvorming. De duur van onze garantie is 3 jaar. Eigen bederf is uitgesloten. Toch zal ook dan Granito Natuursteen Design zich coulant opstellen.

Garantie gaat meteen in bij opdracht

Als eenmaal het granieten aanrechtblad is afgemonteerd, mag u het blad tot in detail keuren. De garantie is al ingegaan op het moment dat u uw granieten aanrechtblad bestelde. U hebt nu iets aparts. Een schitterend, prachtig massief granieten aanrechtblad. Een brok design. Een granieten aanrechtblad welk alleen maar van Granito Natuursteen Design af kan komen! 

Goed advies. Ook op afspraak

U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom, iedere dag van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. We heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.

Hartelijk welkom!

Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1