Granito Natuursteen Design

Aanbieding natuursteen, granieten aanrechtblad
Showroom


Openingstijden




Telefoon
Runweg 30
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Granito Natuursteen Design
altijd 30 - 50% goedkoper!

Volledig Massief Granieten Aanrechtbladen 
Volledig Massief Granieten Spoelbakken 
In iedere gewenste afmeting en vorm

Welkom bij Granito Natuursteen Design 
De no. 1 in Design, Kwaliteit en Prijs

Alle Luxe en Design bewerkingen die in Nederland en BelgiŽ verkrijgbaar zijn, hebben wij van Granito Natuursteen Design voor u in uw granieten aanrechtblad samengebracht! 

U betaalt één vaste (zeer lage) meterprijs zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Alle bewerkingen aan uw granieten aanrechtblad zijn in deze prijs inbegrepen

Leather look, antique, cascade, luxe profielen en al uw eigen ideeŽn!
Gaten kookplaat, spoelbak en kraan. Randafwerking. Alles is inbegrepen!


Bereken hier in 10 seconden wat uw Granieten Aanrechtblad kost 


1. vul de gewenste lengte in,
2. vul de gewenste breedte in,
3. vul de gewenste dikte in (min. 4 cm en max. 8 cm massief),
4. u ziet meteen de totaalprijs van uw blad, inclusief btw.

Keus uit meer dan 50 soorten Massief Graniet

Lengte (cm)
Breedte (cm)
Dikte (cm)
Prijs 0,00

Lente aanbieding: bezorgen en plaatsen € 399,- (normaal € 699,-) 


Kijk hier wat onder andere in de prijs is inbegrepen

Uitsparing voor spoelbak Uitsparing kookplaat Uitsparing kraan
Alle randen facet slijpen Ronde hoeken frezen Iedere hoek afschuinen
Kwart rond randprofiel Rond randprofiel Papegaaienbek randprofiel
frijnen
Randen handmatig frijnen Ons uniek combi-profiel Alle verdere uitsparingen


Volledig Massief Granieten Spoelbak € 690 !  

Spoelbak is uit hetzelfde graniet als uw blad. U mag zelf alle afmetingen bepalen.
Ook de vorm mag u zelf bepalen.
Rechthoekig, vierkant of rond.
Enkel of anderhalf of dubbel.
Ook de radius van de hoeken bepaalt uzelf.

De prijs van € 690 is van toepassing voor alle bakken tot 54 breed, 44 diep en 17 cm hoog. Grotere bakken kunnen uiteraard ook voor slechts € 10 per extra cm.

Heeft u een eigen ontwerp, speciale wensen, iets zeer exclusief? Wij kunnen het samen met u realiseren.


 



Onze sterke punten in Design en Kwaliteit:

 • de allermooiste, hoog kwalitatieve design granieten aanrechtbladen,
 • keus uit meer dan 50 prachtige granietsoorten van over de hele wereld,
 • de aanrechtbladen zijn volledig en dus helemaal doorlopend massief,
 • we leveren ouderwets vakmanschap, alles wordt naar wens gemaakt,
 • wij leveren de langste en breedste aanrechtbladen, helemaal uit een stuk,
 • wij leveren de langste en breedste kookeilanden, zonder naden in het blad,
 • u kunt kiezen uit 8 verschillende prachtige profielen aan uw aanrechtblad,
 • natuursteen spoelbakken, volledig massief en naar uw wens gemaakt,
 • Belgisch hardsteen is bij ons uitsluitend uit de prachtige A-klasse.

Onze sterke punten in Prijs:

 • wij hanteren voor al onze granieten aanrechtbladen één vaste prijs ,
 • ook kostbare granietsoorten zijn gewoon in deze prijs inbegrepen,
 • in deze voordelige prijs is ook iedere bewerking aan uw aanrechtblad inbegrepen,
 • u mag kiezen voor het verzoeten, polijsten of verouderen van uw aanrechtblad,
 • zelfs bewerkelijk design freeswerk is inbegrepen, zie maar eens de foto's,
 • geen verrassingen achteraf,

 • u krijgt de beste garantie voorwaarden van alle natuursteenbedrijven,
 • u kunt ons dus vergelijken met wie u wil, uiteindelijk zijn wij toch voordeliger.

Onze minder sterke punten:

 • we hebben een levertijd van ongeveer 10 weken,
 • .....? 

Kortom: ALLES wat in Nederland en  BelgiŽ  mogelijk is in EXCLUSIVITEIT,  is bij Granito Natuursteen Design in de prijs van uw volledig MASSIEF granieten aanrechtblad inbegrepen. Dat verklaart waarom wij tevens veel goedkoper zijn. Daarbij opgeteld de allerbeste garantievoorwaarden maakt Granito Natuursteen Design wel heel bijzonder!

Volledig massief graniet Design Spoelbak

Granito Natuursteen Design maakt ook volledig massief granieten spoelbakken
Wij maken deze uit hetzelfde blok als uw granieten aanrechtblad (dus geen kleurverschil). Ook kunt u in de spoelbak granieten afvoerroosters laten maken. Verder kunnen wij, bij bakken waarvan de voorkant in het zicht blijft, profielen uitfrezen.

Eigen ontwerp en speciale wensen, welkom

Onze spoelbakken zijn volledig massief. Uw bak kan dus nooit gaan lekken of scheuren. U mag zelf de vorm bepalen van uw bak: rechthoekig, vierkant of rond. U mag ook zelf ieder gewenste afmeting bepalen. Ja zelfs de radius van de inwendige ronde hoeken, zodat u de bak heel makkelijk schoon kunt houden. Ook de bodem is rond uitgefreesd, zodat het water keurig wegloopt. Ouderwets vakmanschap in een modern design jasje, daar staan wij voor.
 

 
Top kwaliteit RVS-Spoelbakken

Heeft u liever een RVS-Spoelbak? Onder meer: Lorraine, Franke of ABK Bingara of Barongo?  De prijs voor deze TOP merken is bij ons lager dan welke internet winkel ook!

Heeft u nog vragen of wensen?

Kom dan naar onze showroom. Ook kunt u  contact  met ons opnemen voor al uw vragen  en specifieke wensen. Wij zullen zorgen dat uw wensen worden uitgevoerd. 

Veel informatief plezier verder op onze site en... 
vergelijk hetzelfde & kies bewust!

Granieten Aanrechtbladen vanaf 4 tot 8 cm dik

Granito Natuursteen Design is als geen ander gespecialiseerd in een massief granieten aanrechtblad voor uw keuken of kookeiland. We leveren qua maatwerk echt ouderwets vakmanschap. Ook de kwaliteit kan gewoonweg niet beter. Dat beloven wij u.

Volledig massief en verrassend goedkoop

Granieten aanrechtbladen zijn normaal 2 cm dik. Daarom wordt aan de zichtzijdes het blad 4 of meer cm in verstek op-gedikt. Heeft u liever een volledig massief granieten aanrechtblad, dan is dat normaal gesproken vrij kostbaar. Daarom kom je dit met een voordelige prijs nergens tegen. Behalve bij ons bedrijf: Granito Natuursteen Design. De no.1 in massief granieten aanrechtbladen!

Massief Granieten Aanrechtbladen, iets voor u?

Bij Granito Natuursteen Design maken wij massief granieten aanrechtbladen vanaf 4 tot 8 cm dik. Je kunt er gerust een hete pan opzetten. Zeker bij de uitsparing van de kookplaat is de kans op knappen vrijwel nihil. Ook breuk is vrijwel uitgesloten.  

Prijs + kwaliteitsdoorbraak


Sinds 23 augustus 2004 presenteren wij, met gepaste trots, de prijs EN kwaliteit doorbraak in granieten aanrechtbladen. De allerbeste granietsoorten, helemaal doorlopend massief, 4 tot 8 cm dik, tegen een prijs die gemiddeld veel voordeliger is. U leest het goed: wij leveren u de beste kwaliteit, helemaal massief EN daarbij gemiddeld voordeliger dan bij onze collegaís. Ook zijn wij voordeliger dan onze collegaís in  BelgiŽ . Dat hebben wij voor u onderzocht. Toch is voor ons een ding veel belangrijker. Ook wat voor u minstens zo belangrijk is: een onovertroffen kwaliteit die hand in hand gaat met het meest hoogstaande Design.

Unieke prijsstelling

Wij maken het u makkelijk. Al onze prijzen zijn per strekkende meter. Wij gaan daarbij als basis uit van 60 cm breed en 4 cm dik. Is een granieten aanrechtblad breder dan kosten de bladen procentueel iets meer. Bijvoorbeeld 80 breed kost dan 1/3 meer. Overigens is iedere breedte mogelijk. Ook als een granieten aanrechtblad dikker is, tot 8 cm, kost dat alleen verhoudingsgewijs meer. Heel eenvoudig dus! 

Alle Design bewerkingen zijn inbegrepen

Uiteraard met uitzondering van de massieve spoelbak, is alles in de prijs van uw granieten aanrechtblad inbegrepen.  Deze prijs is  momenteel geldig voor al onze meer dan 50 granietsoorten. Prijzen zijn uiteraard inclusief BTW.
 

Onze sterke punten in maatvoering

Granito Natuursteen Design kan u massieve aanrechtbladen leveren tot 310 cm lang zonder naden. Soms zelfs nog veel langer! Wij kunnen de granieten aanrechtbladen leveren tot 8 cm dik massief. Ook bladen voor kookeilanden maken wij naadloos en uit een stuk. Eveneens tot 310 cm lang. Soms nog langer. Deze granieten aanrechtbladen maken wij tot meer dan 140 cm breed. En ook hier, helemaal naadloos. Dat is uniek. Nog een heel sterk punt is dat wij granieten aanrechtbladen, indien uw keukenmuren niet haaks zijn, ter plekke, precies passend in de hoek zagen. Wij leveren immers perfect maatwerk. Ook granieten aanrechtbladen met rondingen en volledig rondlopende granieten aanrechtbladen zijn ons niet vreemd. Kijk maar naar onze foto's op deze site.


Foto boven: DE oplossing voor extreem lange granieten aanrechtbladen van bijvoorbeeld 4 tot 6 meter. Door de spoelbak vanaf de muur helemaal door te laten lopen naar voren en de bladen op de rand van de spoelbak te leggen, ontstaat een klein spoeleiland. Hierdoor hoeft er geen naad dwars door het granieten aanrechtblad te lopen en kunnen extreem lange lengtes hierdoor worden overbrugd. Bovendien heeft het spoel-eiland een strak design en is bovendien super handig... en goed voor de rugspieren.

Onze sterke punten in Design

Granito Natuursteen Design maakt volledig massieve spoelbakken voorzien van het door onszelf ontworpen bijpassende granieten afvoerrooster. Dit rooster schermt mooi de RVS afvoerplug af. Design ten top! Ook kunt u een cascade (afdruipvlak) naast uw spoelbak laten uitfrezen. Dit is oogstrelend en praktisch in een. En tot slot... Aciento, oftewel het verouderen van uw blad. Wij van Granito Natuursteen Design kunnen als  een van de zeer weinigen, ook de voor- en zijkanten van uw granieten aanrechtblad verouderen!  Dit verouderingsproces, Aciento, is normaliter zeer kostbaar. Wij leveren u dit helemaal gratis.

Volop keus

Ons assortiment granieten aanrechtbladen is per 20 januari 2015 uitgebreid met 9 granietsoorten. U kunt voortaan kiezen uit meer dan 50 soorten granieten aanrechtbladen. Daarnaast hebben we nog 2 granietsoorten meer: Labrador en Kashmir Gold. Deze granietsoorten zijn peperduur. Daarom  moeten we alleen voor de Labrador en Kashmir Gold helaas 35% toeslag berekenen.

Alleen bij Granito Natuursteen Design

Granito Natuursteen Design presenteert met gepaste trots, als eerste bedrijf in Nederland, uniek in Nederland, een van de allermooiste keukenbladen van Nederland... 


Arduin Aciento


Een aanrechtblad van verouderd donkerblauw Belgisch Hardsteen.
Arduin = Blauw Belgisch Hardsteen. Aciento = verouderd.  Door middel van een geheim verouderingsproces, ontstaat een ruw oppervlak wat toch heel makkelijk is schoon te maken. Het oppervlak is vrij donker, egaal van structuur en spaart grotendeels, ondanks het ruw oppervlak, de mooie kenmerkende fossielen van het Belgisch Hardsteen. Zowel het aanrechtblad, wanden, opstaande randen en ja zelfs de binnenkant van de volledig massief hardstenen spoelbak kunnen worden verkregen in Arduin Aciento. Op de foto's  ziet u een massieve bak van gezoet Arduin met handgekapt frijnwerk. Ook een  gezoete bak kan heel mooi worden gecombineerd met een massief Arduin Aciento aanrechtblad.

Nauwelijks last van krassen en vlekken


Door de unieke bewerking kan Arduin Aciento tot in hoge mate tegen krassen en vlekken. Wij van Granito Natuursteen Design hebben sinds 2009 al honderden van deze prachtige aanrechtbladen geleverd aan onze klanten. Tot heden hebben wij slechts twee klachten ontvangen! 

Eindelijk een Belgisch Hardsteen aanrechtblad dat heel goed bestand is tegen krassen en vlekken!


Arduin Aciento.
Ook de randen van de aanrechtbladen zijn voorzien van handgekapt frijnwerk. 

 




PRACHTIG. 
Voor de liefhebber van Belgisch Hardsteen: de rage van 2015.
Alle informatie en prijzen kunt u vinden op deze site onder de knop: Keukenblad Hardsteen.
Alleen bij Granito Natuursteen Design.

 


U kunt dus voortaan kiezen uit meer dan 50 granietsoorten en heel mooi A-klasse Belgisch Hardsteen.
Allemaal volledig massief vanaf 4 tot 8 cm dik. 
Wij hebben onder meer voor u:

Indian Aurora Visac Blue Chateau Le Rouge
Baltic Brown Labrador blue Labrador Green
Granite Butterfly Blue (Factory+CE) steel-grey-2128 GIALLO VENEZIANO
Butterfly Blue Steel Grey Giallo Veneziano
Himalaya Blue Madurai Gold Impala Black
Indian Red Tan Brown Kashmir Gold
Olive Green Multicolor Red Paradiso
Cat eye Tropical Green Viscon White
Impala Black
Juperana Beida Black Impala
Star Galaxy Granite
Star Galaxy Sesam White Lu Grey
royal-black-lucido-6696
Glittery White Xily Red Shadow
Jacaranda Bararp Indian Black
Vanga Verde Candeias Virginia Green (Diabaas)
Arduin (Belgisch Hardsteen) Arduin Aciento (Verouderd) Black Jade (Chinees Hardsteen)

In onze showroom hebben we nog veel meer kleuren.
Bijgekomen van al die verschillende soorten en kleuren? Dan gaan we weer verder met...

De Randbewerking

De voorkant en zijkant van granieten aanrechtbladen worden normaal gesproken -standaard- facet geslepen. Bij Granito is niets standaard. Daarom kan bij Granito worden gekozen voor afgeronde of afgeschuinde hoeken. Zelfs kostbare profielen, zoals rond, kwartrond, papegaaienbek en ons unieke combinatie-profiel van ronde neus met gefrijnd vlakke onderkant behoren tot de mogelijkheden. En allemaal in de prijs inbegrepen. Ook de hele voorkant van uw granieten aanrechtblad laten frijnen kost niets extra!
 

 


Ambachtelijk handmatig frijnen met een beitel

Frijnen is het handmatig met een beitel langs elkaar aanbrengen van allemaal kleine verticale gleufjes van ongeveer 2 mm breed en 1 mm diep. Het effect en de uitstraling is super mooi. Uiteraard is dit bijzonder arbeidsintensief en normaal erg duur. De prijs van frijnen kan oplopen tot meer dan 150 euro per strekkende meter. Maar niet bij Granito Natuursteen Design. Als u kiest voor deze afwerking is ook deze ambachtelijke arbeid  gewoon  in de strekkende meter prijs inbegrepen! Frijnen is vooral zeer mooi bij Arduin oftewel Belgisch Hardsteen. Bekijk hieronder de foto presentatie van een 5 cm dik Belgisch Hardsteen aanrechtblad. Ambachtelijk handmatig gefrijnd.

frijnen

Papegaaienbek aan de rand van uw blad

U kunt zelfs kiezen om aan de voorkant en eventueel ook om aan de zijkanten van uw granieten aanrechtblad een papegaaienbek te laten frezen. Een papegaaienbek is 5 mm loodrecht omlaag en dan kwart rond tot aan de onderkant van het granieten aanrechtblad. Ook deze behandeling is normaliter best kostbaar. De gemiddelde kosten bedragen in de praktijk 130 euro per strekkende meter. Een papegaaienbek aan uw granieten aanrechtblad frezen kost dan ook veel tijd. Gezien deze kosten kiezen minder mensen voor deze bewerking. Behalve bij Granito Natuursteen Design. Wij maken al uw wensen betaalbaar. Ieder van onze 8 profielen aan de voorkant van uw granieten aanrechtblad is pure service! Ook een papegaaienbek. Vergelijk hetzelfde & kies bewust!

Aciento: de antiek bewerking

Dit is branden en borstelen van uw granieten aanrechtblad, waarbij alleen wij, van Granito Natuursteen Design, ook de voor- en zijkanten van uw granieten aanrechtblad Aciento kunnen bewerken! Eerst wordt het blad dus gelijkmatig verhit. Hierdoor springen stukjes uit het materiaal. Daarna gaat men het granieten aanrechtblad borstelen. Ook hierbij is het noodzakelijk dat dit gelijkmatig gebeurt zodat er geen structuurverschillen ontstaan. Doordat het granieten aanrechtblad een ruw oppervlak heeft gekregen, krijgt het blad een antiek-look. En toch voelt het granieten aanrechtblad nog glad aan. En ondanks de geruwde bovenkant is het blad goed te impregneren en blijft daardoor probleemloos schoon. Ook is het granieten aanrechtblad makkelijk te reinigen.

Kwartrond randafwerking

Onder ziet u op de foto een granieten aanrechtblad dat kwartrond is gefreesd. Hebt u dat al eens gezien? Schitterend toch. Bij ons kan het. Zonder meerprijs!


Ook heel mooi: gratis cascade

Ook kunt u gratis een afdruipvlak naast uw spoelbak laten uitfrezen. Dit is oogstrelend en praktisch in een. Dit afdruipvlak, oftewel cascade genoemd, is qua oppervlakte in verhouding 2/3 van het gat van uw spoelbak. Groter of kleiner mag ook. De hoeken lopen precies even rond als de ronde hoeken van de spoelbak uitsparing. Het vlak is 1 cm tot 1,3 cm aflopend uitgefreesd. Als u er bijvoorbeeld natte glazen op zet, loopt het water mooi terug in de spoelbak. Ook dit stukje super design, wat over het algemeen behoorlijk wat geld kost, leveren wij speciaal voor u als service erbij. Normaal kost een cascade gemiddeld tussen 400 en 750 euro. Wat ons betreft, zie het maar als een extra rondje van onze zaak. Onze moeders leerden ons: goed is goed, je moet ooit tevreden kunnen zijn! 

Hieronder ziet u een foto van een granieten aanrechtblad met cascade die verloopt van 0,5 tot 1,0 cm en daaronder een foto van een cascade met drie water geultjes. Deze cascades verzorgen wij voor al onze klanten gratis, uit pure service.


TOPPER. Belgisch hardsteen aanrechtblad met ALLE LUXE: blad dikte 5 cm, gratis cascade 0 tot 0,5 cm, watergeultjes, hand gekapte(!) gefrijnde voorkant, dubbele spoelbak en de door ons in 2005 ontworpen massieve spoelbak roosters. Ook verkrijgbaar uit graniet. Iets voor u?

Ongelooflijk maar echt waar

De directie van Granito Natuursteen Design is er zich van bewust dat onze prijzen ongebruikelijk laag zijn. Dit is voor het grootste gedeelte te danken aan onze inkoopkracht. En voor de rest zijn we niet hebbelijk. Onze granietsoorten zijn van de allerhoogste kwaliteit. De bewerkingen wondermooi. En toch zijn we zeer voordelig. Al uw wensen zijn in de prijs inbegrepen. Design ten top. Daarom is Granito Natuursteen Design met recht de no.1 in massief granieten aanrechtbladen.

Hoe gaan we samen te werk

U kunt een bezoek brengen aan onze showroom. U bent van harte welkom. Eenmaal in onze showroom begint u eerst pas na een kop koffie, thee of een ander drankje, met het uitkiezen van die soort graniet of hardsteen die het beste combineert met de omgeving van uw keuken. Daarna stellen we samen met u het model aanrechtblad samen. Met facetrand, of aan de voorkant en zijkant helemaal rond geslepen. Of liever een profiel. Of toch hand gefrijnd. Als u het helemaal perfect wil doen: een complete smetrand bestaande uit hetzelfde graniet of hardsteen als uw aanrechtblad, nog een gratis cascade in uw blad, super!

We luisteren naar onze klanten

Uiteraard hoeft het geen betoog, dat we u van allerlei tips en advies voorzien. We luisteren goed naar uw wensen. Zo komen we samen tot een perfect ontwerp . Wel of niet gepolijst? Wel of niet gebrand of geborsteld? We nemen alle voor-en eventuele nadelen keurig door. Samen met u komen we tot een perfect Design. En uiteraard nemen we alle tijd voor U.

Rustig nadenken

 



Niemand bij ons bedrijf zal u ook maar een moment proberen te pushen. U komt binnen bij een heel net bedrijf. Opdringerigheid, daar houden wij zelf ook niet van. U voelt zich binnen een paar minuten bij ons thuis. En wat ons betreft; al denkt u een jaar lang na. (uiteraard zien we u wel graag terug)!

U betaalt 30% voorschot

Bent u eenmaal overtuigd van het feit dat de kwaliteit 100% is, dat u echt iets heel exclusief krijgt en de prijs heel netjes is? Dan kunt u uw granieten aanrechtblad bestellen. Vervolgens vragen wij u, nadat u onze werktekening van uw granieten aanrechtblad heeft goedgekeurd, 30% voorschot. Daarna duurt het nog ongeveer 3 tot 10 weken voor het blad bij u is. Bij zoveel bestellingen als wij te verwerken krijgen, is het ondoenlijk voor ons om alle granieten aanrechtbladen voor te financieren. Daarom vragen wij uw begrip voor wat betreft het voorschot. De overige 70% betaalt u contant bij levering of vooraf per bank. U bent van harte welkom, voordat de levering plaats vindt, de door u bestelde granieten aanrechtbladen te komen bekijken en controleren.

Levertijd

U moet rekening houden met een levertijd van ongeveer 10 weken. Dit is afhankelijk van de door u gekozen dikte van uw granieten aanrechtblad en afhankelijk van de gekozen bewerkingen. Mede doordat onze granieten aanrechtbladen met al hun luxe en design mateloos populair zijn geworden, komt u in onze showroom mensen tegen uit heel Nederland en Belgiė, die allemaal kwaliteit en design weten te waarderen. Daarvoor kiezen mensen voor ons bedrijf! Ook de bijzonder lage en unieke prijsstelling zorgt ervoor dat we het lekker druk hebben. Alle dagen dat uw granieten aanrechtblad eerder klaar is, is mooi meegenomen. Bijtijds bestellen is dan ook soms aan te raden.

Zelf inmeten

Heeft u een tekening van uw keuken(bedrijf) dan kunt u bestellen. Heeft u geen tekening, dan kunt u op deze website handleidingen vinden hoe u moet inmeten en hoe u eenvoudig een schets met maten kunt maken. Met deze van u verkregen gegevens kunnen wij dan de definitieve werktekening maken en het granieten aanrechtblad bestellen. Wij bellen u ruim van tevoren op wanneer het granieten aanrechtblad in ons magazijn binnen is. U kunt dan met ons een afspraak maken om uw granieten aanrechtblad op te komen halen of te laten bezorgen.

Laten inmeten

Desgewenst komen wij tegen een redelijke vergoeding bij u thuis het granieten aanrechtblad inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het granieten aanrechtblad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben wij tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u.

Laten bezorgen en afmonteren: € 699,- 
Nu tot 15-5 slechts: € 399,- (lente aanbieding)


Wilt u liever hebben dat wij uw granieten aanrechtblad komen bezorgen en afmonteren? Ook dat is mogelijk. Eenmaal nadat uw granieten aanrechtblad is gearriveerd en door ons nauwkeurig is gecontroleerd en goedgekeurd, wordt met u een afspraak gemaakt. De kosten van € 699,- gelden voor heel Nederland en 
BelgiŽ. Voor het plaatsen komt bij u ons professioneel team. Deze mannen leveren perfect werk. 

Wij willen u er tot slot op attenderen dat de monteurs van de Arbodienst NIET met granieten aanrechtbladen trappen op en af mogen sjouwen. Dus, woont u op een bovenverdieping, laat ons dit weten. Wellicht kunnen we samen met u tot een oplossing komen.

De garantie

Onder onze garantie valt: indien het granieten aanrechtblad door ons is geplaatst; reparatie of vervanging als uw granieten aanrechtblad of spoelbak beschadigd is door breuk of scheurvorming. De duur van onze unieke garantie is 5 jaar. Daarna zal Granito Natuursteen Design zich coulant opstellen.

Garantie gaat meteen in bij opdracht

Als eenmaal het granieten aanrechtblad is afgemonteerd, mag u het blad tot in detail keuren. De garantie is immers al ingegaan op het moment dat u uw granieten aanrechtblad bestelde. U hebt nu iets aparts. Een schitterend, prachtig granieten aanrechtblad. Een geweldig mooie massieve spoelbak. Een brok design. Een granieten aanrechtblad met een bak welke alleen maar van Granito Natuursteen Design af kan komen! 

Goed advies en ook op afspraak

U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom, iedere dag van maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wij heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.

Hartelijk welkom!

Extra korting op granieten aanrechtbladen Natuursteen of granieten aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Natuursteen of granieten badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Natuursteen of granieten maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Natuurstenen vloer renovatie Prachtige granieten badmeubels Exclusieve natuurstenen afvoer