Granito Natuursteen Design

Granieten aanrechtbladen zeer voordelig geprijsd
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 30
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Hardsteen aanrechtbladen
met prachtig freeswerkWelkom bij Granito Natuursteen Design
Hét adres voor Massief Belgisch Hardsteen Aanrechtbladen
Hét adres met de unieke ongekend lage all-in prijs

Alle  bewerkingen, uitsparingen, profielen, frijnen,
spatranden / smetplinten, RVS-spoelbak, keukenkraan,
zelfs een hardsteen spoelbak is inbegrepen in de all-in prijs


De prijs die u hieronder kunt berekenen is de totale prijs van uw complete hardsteen aanrechtblad. Inclusief btw. Dus geen vanaf prijs. Daarom zijn we de goedkoopste. Reken maar uit.Bereken hier uw ongekend lage all-in prijs 
 • vul de gewenste lengte in van uw blad,
 • vul de gewenste breedte in van uw blad,
 • bestaat uw blad uit meerdere delen, bereken dan ieder deel apart,
 • tel daarna alle uitkomsten bij elkaar op en u heeft de totale all-in prijs.

All-in prijs 3 cm dik blad, VOLLEDIG MASSIEF: 

Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00


All-in prijs 4 cm dik blad, VOLLEDIG MASSIEF:

Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00


All-in prijs 5 cm dik blad, VOLLEDIG MASSIEF:

Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00


Lees wat er allemaal is inbegrepen in de door u berekende prijs
 • A-klasse Belgisch Hardsteen, tot 340 cm lang, zonder naad,
 • gepolijste bladen, gezoete, satinato of anticato,
 • uitsparingen voor o.a. spoelbak, kookplaat, kranen, stopcontact, 
 • design freeswerk, zoals cascade en watergeultjes,
 • keus uit 8 schitterende design randprofielen, 
 • de randen handmatig, ambachtelijk, laten frijnen,
 • hardsteen spatranden / smetplinten voor tegen de muur,
 • gratis design rvs- of bronzen keukenkraan,
 • gratis design rvs-spoelbak.
Zelfs een hardsteen spoelbak is inbegrepen in de door u berekende prijs!RVS-kraan met keramische koppen: gratis inbegrepen

Prachtige zware kraan van geslepen RVS. De keramische koppen zorgen dat hij jarenlang meegaat. U krijgt 5 jaar onvoorwaardelijke garantie. Gaat de kraan toch stuk of lekken? Dan gaan we niks repareren. U krijgt gewoon een gloednieuwe. En de prijs? Gewoon inbegrepen.

Wilt u liever een ander model? Dat kan. We hebben kranen met rechte en ronde uitloop en ook 3 verschillende modellen bronzen kranen. Ook deze kranen zijn gewoon gratis inbegrepen


LORREINE MERSEY LORREINE Alton


RVS-spoelbak met easy-clean overloop: gratis inbegrepen

De spoelbak is niet zomaar een weggevertje, neen, we hebben het hier over de hoogste kwaliteit. Heel dik plaatstaal, de beste kwaliteit rvs, met envelop bodem voor een perfecte afwatering. De easy-clean overloop zorgt voor extra hygiŰne. De zogenaamde turboplug zorgt voor een perfecte afdichting. 

Deze rvs-spoelbak is verkrijgbaar in 40 x 40 en 40 x 50. Het merk is: Lorreine. Wilt u liever een vergelijkbare bak hebben van een ander merk? Geen probleem. Gratis inbegrepen! Wilt u nˇg liever een anderhalf spoelbak? Doen we!


LORREINE 3415R


Wilt u liever een Belgisch Hardsteen spoelbak uit hetzelfde hardsteen als uw aanrechtblad: gratis inbegrepen !  

De spoelbak is uit hetzelfde hardsteen als uw aanrechtblad. Geen kleurverschil. U mag zelf de afmetingen bepalen. Ook de vorm mag u zelf bepalen. Rechthoekig of vierkant. De uitgefreesde bodem zorgt dat het water perfect afloopt naar de afvoerplug. Ook een rvs-korfplugset ontbreekt niet.

Bij aankoop van een Belgisch Hardsteen aanrechtblad, krijgt u een super mooie hardsteen spoelbak, verlijmd met naadloos aflopende bodem...

HELEMAAL GRATIS!


Afbeeldingsresultaat voor zwart massief granieten spoelbak

Bovengenoemde aanbiedingen zijn geldig voor bladen vanaf 300 cm.Massief Belgisch Hardstenen Aanrechtbladen vanaf 3 cm dik
 


Granito Natuursteen Design is als geen ander gespecialiseerd in een massief Belgisch Hardstenen aanrechtblad voor uw keuken of kookeiland. We leveren qua maatwerk en bewerking echt ouderwets vakmanschap. Ook de kwaliteit kan gewoonweg niet beter. Dat beloven wij u.

Volledig massief en verrassend goedkoop

Belgisch Hardstenen aanrechtbladen zijn als basis 2 cm dik. Daarna wordt aan de zichtzijdes het blad in verstek op-gedikt. Heeft u liever een volledig massief hardsteen aanrechtblad, van 3 cm of nog dikker, dan is dat normaal gesproken overal waar u offerte opvraagt zeer kostbaar. Daarom kom je dit met een voordelige prijs nergens tegen. Behalve bij ons bedrijf: Granito Natuursteen Design. De no.1 in massief Belgisch Hardstenen aanrechtbladen!

Massieve Aanrechtbladen: veel beter en mooier dan opgedikt

Bij Granito Natuursteen Design maken wij massief Belgisch Hardstenen aanrechtbladen. Je kunt er gerust een hete pan opzetten. Zeker bij de uitsparing van de kookplaat is de kans op knappen vrijwel nihil. Ook breuk is vrijwel uitgesloten. U ziet ook nergens geen kitnaden. Alles wat je ziet is... MASSIEF!

Alleen bij Granito Natuursteen Design

Granito Natuursteen Design presenteert met gepaste trots, als eerste bedrijf in Nederland, uniek in Nederland, een van de allermooiste keukenbladen van Nederland... 


Arduin Satinato

Een keukenblad van verouderd donkerblauw Belgisch Hardsteen.
Arduin = Blauw Belgisch Hardsteen. Satinato = verouderd. Door middel van een verouderingsproces, ontstaat een antiek-look oppervlak wat heel makkelijk is schoon te maken. Het oppervlak is vrij egaal van structuur en spaart, ondanks het antiek-look oppervlak, de mooie kenmerkende fossielen van het Belgisch Hardstenen keukenblad.

Zowel het keukenblad, wanden alsmede opstaande randen kunnen worden verkregen in Arduin Satinato.
Ook een gezoete Belgisch Hardstenen spoelbak kan heel mooi worden gecombineerd met een massief Arduin Satinato blad.

Het geheel is ronduit PRACHTIG. Het keukenblad suggereert een respectabele leeftijd. Gelijktijdig laat het geheel zich zien van haar meest sjieke kant. Kans op krassen en vlekken vrijwel nihil


Door de unieke bewerking kan Arduin Satinato tot in hoge mate tegen krassen en vlekken. Wij van Granito Natuursteen Design hebben sinds 2009 al honderden van deze prachtige bladen geleverd aan onze tevreden klanten.

Eindelijk een Belgisch Hardstenen keukenblad dat heel goed bestand is tegen krassen en vlekken!

Arduin Satinato met ambachtelijke gefrijnde randen


Ook de randen van de bladen kunnen worden voorzien van handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen.
PRACHTIG

Voor de liefhebber van Belgisch Hardsteen: Satinato de rage van 2017.
Vanaf 3 cm dik massief. Alleen bij Granito Natuursteen Design.


frijnen


Boven ziet u foto's van ons schitterende Belgisch Hardsteen in de bewerkingen gezoet en Satinato. U ziet keukenbladen met handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen en schitterende profielen. Alle
 juweeltjes zijn te bewonderen in onze showroom.

Gezoete bladen 

Uiteraard kunt u ook kiezen voor de klassieker: het gezoete keukenblad. Het blad wordt heel fijn geschuurd waardoor een matte, zachte glans ontstaat.
Alle bladen worden door ons ge´mpregneerd voor vlekpreventie.
Wilt u graag een VOLLEDIG MASSIEF Hardsteen Spoelbak?

Granito Natuursteen Design maakt uw dromen waar


Wij maken uw hardsteen spoelbak uit één blok in iedere door u gewenste maatvoering. Ook de vorm en hoe de bak er uit ziet, mag u helemaal zelf bepalen. Een mooi profiel aan de bak. De voorkant gefrijnt. Het maakt allemaal niet uit. Bij ons bepaalt de klant. U dus!

Let op: een verlijmde hardsteen spoelbak met naadloos aflopende bodem is gratis inbegrepen in de all-in prijs. Voor een massief hardsteen spoelbak moet u betalen. 

Alle informatie over onze unieke massieve spoelbakken kunt u vinden onder deze link:   massief-hardsteen-spoelbak.  


Levertijd Belgisch Hardstenen bladen en spoelbakken


Omdat voor al onze klanten, en ook voor u, alles op maat moet worden gemaakt, is de levertijd van Belgisch Hardstenen spoelbakken verlijmd met naadloos aflopende bodem, ca. 2 tot 3 weken. Ook Massief Belgisch hardstenen bladen hebben een levertijd van 2 tot 3 weken. 

Zelf inmeten

Heeft u een tekening van uw keuken(bedrijf) dan kunt u bestellen. Heeft u geen tekening, dan kunt u op deze website handleidingen vinden hoe u moet inmeten en hoe u eenvoudig een schets met maten kunt maken. Met deze van u verkregen gegevens kunnen wij dan de definitieve werktekening maken en het blad bestellen. Wij bellen u ruim van tevoren op wanneer het blad in ons magazijn binnen is. U kunt dan met ons een afspraak maken om het blad op te komen halen of te laten bezorgen.

Inmeten door ons bedrijf

Desgewenst komen wij uw hardstenen  aanrechtblad bij u thuis inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben wij tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.

Wilt u het aanrechtblad geplaatst en afgemonteerd hebben?

Wij hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig geplaatst. Daar nemen wij alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad ge´mpregneerd en ruimen wij alles netjes op.

Wij komen uw blad inmeten, bezorgen en plaatsen in heel Nederland en BelgiŰ. De kosten begragen  € 790,-.

De garantie


Onder onze garantie valt: indien het hardsteen aanrechtblad door ons is geplaatst; reparatie of vervanging als uw hardsteen aanrechtblad beschadigd is door breuk of scheurvorming. De duur van onze unieke garantie is 3 jaar. Eigen bederf is uitgesloten. Toch zal ook dan Granito Natuursteen Design zich coulant opstellen.

Garantie gaat meteen in bij opdracht

Als eenmaal het hardstenen aanrechtblad is afgemonteerd, mag u het blad tot in detail keuren. De garantie is al ingegaan op het moment dat u uw hardstenen aanrechtblad bestelde. U hebt nu iets aparts. Een schitterend, prachtig  hardstenen  aanrechtblad. Een brok design. Een  hardstenen  aanrechtblad wat allen van Granito Natuusteen Design af kan komen! 

Goed advies. Ook op afspraak

U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom, iedere dag van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wij heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.


Kom naar onze showroom en bewonder al die mogelijkheden!

U bent van harte welkom met al uw vragen!
Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1