Granito Natuursteen Design

Aanbieding natuursteen, granieten aanrechtblad
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 30
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Granito Natuursteen Design
altijd 30 - 50% goedkoper!


Welkom bij Granito Natuursteen Design
Hét adres voor uw unieke Comfort Verwarming
Een nieuwe manier van verwarmen door middel van Natuursteen 

Beeldschoon, bijzonder aangenaam en gezond zijn onze natuursteen comfort radiatoren. Onze comfort radiatoren zijn verkrijgbaar in graniet of hardsteen en kunnen gewoon worden aangesloten op uw cv-installatie.Bereken binnen enkele seconden de prijs

1. vul in de gewenste lengte,
2. vul in de gewenste breedte,
3. u ziet meteen de prijs. 

Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00
De minimum prijs van de comfort radiator is € 1.099,-.


Voor al uw vragen bel 073-5030868 of mail info@granitonatuursteen.nl De nutuursteen comfort radiator als knuffelmuur

Denkt u eens in; u komt thuis en het eerste wat u doet is heerlijk met uw rug tegen uw comfort radiator. Uw eigen natuursteen knuffelmuur. 

De knuffelmuur kan makkelijk rond 50 graden warm worden. Heeft u het koud of last van rugklachten, dan is uw persoonlijke knuffelmuur bijzonder aangenaam. 

De knuffelmuur kan worden aangesloten in ieder vertrek; keuken, badkamer, hal of huiskamer. Wordt dat vertrek ook meteen heerlijk verwarmt. 


Aangenaam bij spierklachten

Lekker met je rug tegen je eigen privé knuffelmuur. Vooral voor mensen met rugklachten zorgt de comfort radiator voor verlichting van de pijn. Dit is te danken aan de lange golf warmtestraling. Dezelfde straling als de zon.


Energie door straling 

De comfort radiator bestaat uit een vijf cm dikke granieten plaat.
Graniet heeft als eigenschap  continu straling  weg te zenden. Door het graniet op te warmen geeft de massieve plaat warmtestraling af die makkelijk een afstand van 20 meter kan overbruggen. De granieten comfort radiatoren blijven bijzonder lang warm.


Gezonde warmtebron

Gewone, ijzeren radiatoren verwarmen door luchtcirculatie (convectie). De warme lucht stijgt op naar het plafond, koelt af, daalt neer en stroomt terug naar de radiator. Deze kringloop zorgt voor een doorlopend ‘tochtgevoel’. Comfort radiatoren verplaatsen en circuleren geen lucht, maar lange golf warmtestraling. Hierdoor ontstaat er ook geen ‘tocht’.

Bij ijzeren radiatoren is het aan de grond gemiddeld 15 graden en aan het plafond 28 graden. Dit kan resulteren in een warm hoofd en koude voeten. Dit is een van de redenen dat mensen in de winter vaker ziek zijn.

De comfort radiatoren zorgen dat het overal even warm is, ook aan de vloer. Veel gezonder dus!


7


Geen stofcirculatie

Uitwerpselen van de huisstofmijt die in huisstof zitten, worden door de luchtcirculatie van ijzeren radiatoren meegevoerd. Vervolgens ademt u deze "vervuilde" lucht in. Bent u gevoelig voor allergieën of astma, dan kan dit leiden tot gezondheidsklachten. Zelfs gezonde mensen kunnen door de stofcirculatie last hebben van irritatie van de luchtwegen, hoofdpijn, verkoudheid en/of voorhoofdsholteontsteking.

Huisstofmijt inademen behoort met de comfort radiatoren definitief tot het verleden. Deze verplaatsen immers geen lucht, enkel aangename en gezonde stralingswarmte. U zult zich gegarandeerd beter, gezonder en fitter voelen!


Geen koude voeten

Bij verwarming door luchtcirculatie is er een groot verschil in temperatuur tussen het plafond en de vloer. 15 graden bij de vloer en 28 graden aan het plafond is geen uitzondering. Het gevolg is dat uw bovenlichaam warm is, maar dat u daarentegen ijskoude voeten heeft. Ongelijkmatige opwarming van het lichaam is heel ongezond en kan leiden tot klachten als verkoudheid en griep.

De gelijkmatige afgifte van warmtestraling door de comfort radiatoren, zorgt ervoor dat er aan de vloer, het plafond, ja overal, dezelfde aangename temperatuur heerst.

Zo heeft u nooit meer koude voeten in huis. En minder gezondheidsklachten!


Geen waterbakjes

Graniet is vocht regulerend en de natuursteen comfort radiatoren van graniet, geven straling af in plaats van lucht circulatie. Deze twee factoren zorgen voor een optimale luchtvochtigheidsgraad van gemiddeld 30% tot 50%. Precies wat u nodig heeft om geen hoofdpijn te krijgen.

Waterbakjes aan de radiatoren behoren dan ook voorgoed tot het verleden!


Schimmelwerend

De prachtige comfort radiatoren, zenden lange golf warmtestraling. Deze warmtestraling verspreid warmte die in iedere hoek en ieder kiertje komt. Door deze gelijkmatige warmteverdeling zijn de wanden, vloer en het plafond altijd droog.

Schimmel krijgt dus veel minder kans!


Onderhoudsvrij

De comfort radiatoren zijn strak en vlak van ontwerp. Hierdoor zijn ze bijzonder goed stofvrij te houden en uitermate gemakkelijk in onderhoud. Verkleuring en verwering is volkomen uitgesloten. De radiatoren blijven als nieuw tot in lengte van jaren.

Een kwestie van een doekje erover en klaar!


Lange golf warmtestraling

De comfort radiator straalt, onafhankelijk van luchtstromen zoals wind en tocht, warmte naar alle aanwezige objecten. Vervolgens nemen de aangestraalde objecten, zoals meubels, deze warmte in zich op. Dit zorgt voor een aangename constante warmte en temperatuur. Overal waar u zit f staat.


Verwarmingen combineren

De comfort radiatoren zijn te combineren met elk bestaand verwarmingssysteem. Hierbij is het wel belangrijk dat de onderlinge temperatuur tussen bijvoorbeeld ijzeren radiatoren en granieten radiatoren goed wordt afgestemd. Ook het natuursteen moet de kans krijgen om warm te worden.


Afmeting, kleuren & randprofielen

De comfort radiatoren zijn verkrijgbaar in vierkant of rechthoekig. De afmetingen kunnen ook variëren maar mogen niet te klein zijn. minimaal 160 x 70 x 5 heeft de voorkeur.

De radiatoren zijn leverbaar in tientallen kleuren. Alle zijkanten zijn facet geslepen 


Garantie

De comfort radiatoren zijn zeer duurzaam en het binnenwerk is van excellente kwaliteit. Om deze reden krijgt u van ons  5 jaar volledige garantie  op het graniet met het binnenwerk.


Granito Natuursteen Design is altijd op zoek

Granito is altijd op zoek naar stijlvolle nieuwe ontwerpen en producten die een positieve invloed hebben op uw woonomgeving. De eigenaar van Granito heeft sinds 2011 octrooi op de natuursteen comfort radiatoren. 

Tot slot, u kunt ons geheel vrijblijvend bellen of mailen. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze showroom voor meer advies en informatie. Kunt u meteen al die comfort radiatoren bewonderen en genieten van die heerlijke warmte straling.


U bent van harte welkom.

Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1