Granito Natuursteen Design

Aanbieding natuursteen, granieten aanrechtblad
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 30
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Composiet aanrechtbladen
zonder naadWij kunnen composiet aanrechtbladen leveren tot 450 cm zonder naad

Welkom bij Granito Natuursteen Design
Hét adres voor Composiet Aanrechtbladen
Hét adres met de unieke volledige all-in prijs

Alle bewerkingen, alle uitsparingen, frijnen
Zelfs composiet spatranden voor tegen de muur
Alles is inbegrepen in de ongekend lage all-in prijs


De prijs die u hieronder kunt berekenen is de totale prijs van uw complete composiet aanrechtblad. Inclusief btw. Dus geen vanaf prijs. Daarom zijn we de goedkoopste. Reken maar uit.  Bereken hier uw ongekend lage all-in prijs 
 • vul de gewenste lengte in,
 • vul de gewenste breedte in,
 • binnen enkele seconden weet u de all-in prijs van uw aanrechtblad,
 • bestaat uw blad uit meerdere delen, bereken dan ieder deel apart,
 • tel daarna alle uitkomsten bij elkaar op en u heeft de totale all-in prijs.

Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00


Lees wat er allemaal is inbegrepen in de door u berekende prijs
 • uw, naar wens, 3 tot 8 cm in verstek opgedikte aanrechtbladen,
 • uw bladen in gepolijste of gezoete uitvoering, 
 • uitsparing voor composiet onderbouw spoelbak, 
 • uitsparing voor geÔntegreerde RVS-spoelbak,
 • uitsparing voor onderbouw RVS-spoelbak,
 • uitsparingen voor o.a. kookplaat, kranen, stopcontact,
 • randen facet slijpen, 
 • de randen handmatig, ambachtelijk, laten frijnen.
Zelfs composiet spatranden voor tegen de muur zijn inbegrepenSTUNTAANBIEDING


Bij aanschaf van een composiet aanrechtblad, krijgt u een spoelbak + kraan en komen we inmeten + uw aanrechtblad plaatsen voor slechts € 790,-


LORREINE 50R Afbeeldingsresultaat voor zwart massief granieten spoelbak LORREINE MERSEY


Lees wat er allemaal is inbegrepen in onze stuntaanbieding

 • hoge kwaliteit rvs-kraan met keramische koppen,
 • hele mooie rvs-spoelbak met easy-clean overloop,
 • of composiet spoelbak verlijmd met naadloos aflopend bodem,
 • wij komen uw aanrechtblad bij u thuis inmeten,
 • bezorgen het aanrechtblad in heel Nederland en BelgiŽ,
 • uw aanrechtblad wordt vakkundig geplaatst door ons eigen montageteam,
 • de monteurs brengen de composiet spatranden aan tegen de muur,
 • bevestigen de kraan,
 • monteren de spoelbak,
 • en tot slot wordt uw aanrechtblad grondig geÔmpregneerd.
En dat allemaal voor de fantastische prijs van € 790,- !

Verder met Composiet aanrechtbladen: de randbewerking
Foto onder: u kunt kiezen uit verschillende randbewerkingen. U ziet 6 cm dik facet geslepen randen. Op de 2e afbeelding ziet u een ambachtelijk gefrijnde rand. Ook frijnen is inbegrepen.Onze Composiet aanrechtbladen bestaan voor 94% uit Kwarts

Kwarts is een mineraal wat in ieder land voorkomt. 12% van onze aardkorst bestaat uit Kwarts. Kwarts heeft een hardheid van 7, waardoor Kwarts in staat is om staal en glas te bekrassen.

Kwarts komt in Limburg voor als kleine kristallen, de Dolomiet Kristallen zijn ongeveer 2 meter doorsnede en in NamibiŽ komen kwartskristallen voor van 25 tot 50 meter.

Kwarts wordt toegepast in computerchips, digitale klokken (kwartsuurwerk), schuurpapier, tandpasta, vulling in beton, remzand voor trams en treinen en niet te vergeten GLAS.

Ook glas bestaat uit Kwarts

Composiet aanrechtbladen mogen niet krassen. Daarom worden ze dus gemaakt uit dezelfde grondstof als welke men gebruikt voor glas. Daardoor zijn composiet bladen krasbestendig.
DE oplossing tegen krassen

Belgisch Hardsteen, een van de mooiste soorten natuursteen ter wereld. Maar ook een soort die helaas zeer krasgevoelig is. Maar daarvoor hebben wij nu een prachtige oplossing:


Belgian Blue Composiet

Geen last meer van krassen. Het aanrechtblad blijft krasvrij. De gemÍleerde kleuren blijven mooi tot in lengte van jaren. 


Ook heeft u geen last van vlekken

De kans op een vlek is uitermate klein. En mocht u toch een vlek hebben dan gebruikt u de groene kant van het huishoud-schuursponsje, breng wat Ciff aan op het blad, even schuren en binnen luttele seconden verdwijnt iedere vlek. 

U krijgt een mooi aanrechtblad

Ook als het aanzicht van het aanrechtblad bijvoorbeeld 8 cm dik moet zijn, wordt dit tot in de puntjes gemaakt. Eerst worden de zijkant van het aanrechtblad en de rand die er tegenaan komt, gezaagd onder 45 graden. Dit gebeurd met geavanceerde machines. Met speciale lijm, met dezelfde RAL-kleur als uw aanrechtblad en onder hoge druk, worden de randen aangebracht. Ook deze nieuwe technieken, zorgen ervoor dat de rand van uw blad er prachtig uit komt te zien! 


Zelf inmeten

Heeft u een tekening van uw keuken(bedrijf) dan kunt u bestellen. Heeft u geen tekening, dan kunt u op deze website handleidingen vinden hoe u moet inmeten en hoe u eenvoudig een schets met maten kunt maken. Met deze van u verkregen gegevens kunnen wij dan de definitieve werktekening maken en het blad bestellen. Wij bellen u ruim van tevoren op wanneer het blad in ons magazijn binnen is. U kunt dan met ons een afspraak maken om het blad op te komen halen of te laten bezorgen.

Inmeten door ons bedrijf

Desgewenst komen wij uw composiet aanrechtblad bij u thuis inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben wij tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.

Wilt u het aanrechtblad geplaatst en afgemonteerd hebben?

Wij hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig geplaatst. Daar nemen wij alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad geÔmpregneerd en ruimen wij alles netjes op. 


Goed advies. Ook op afspraak

U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom, iedere dag van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wij heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.

Kom naar onze showroom en bewonder al die mogelijkheden!

U bent van harte welkom met al uw vragen!


Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1