Granito Natuursteen Design

Granieten aanrechtbladen zeer voordelig geprijsd
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 22
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Hardsteen aanrechtbladen
met prachtig freeswerkVolledig Massief Belgisch Hardsteen Aanrechtbladen 
Met de gegarandeerd laagste all-in prijs van Nederland


Welkom bij Granito Natuursteen Design.
Hét adres voor uw Exclusief Massief Hardsteen Aanrechtblad.
Hét adres met de unieke aankoopgarantie, dat u de allerlaagste volledige all-in prijs krijgt, van alle aanbieders in heel Nederland en BelgiŰ!

Wij maken al uw wensen waar

Granito Natuursteen Design is hét adres in Nederland voor exclusieve, volledig naar wens gemaakte Belgisch Hardsteen Aanrechtbladen.
Alles kan. Iedere bewerking, iedere vormgeving. Zelfs ronde bladen.
Daag ons maar uit en kom met uw eigen ideeŰn of ontwerp!
Uiteraard zijn onze bladen volledig massief, 4 of 5 cm dik. Niet verlijmd, niet opgedikt, gewoon 100% MASSIEF.

Bereken binnen enkele seconden wat uw blad kost
 • vul in de gewenste lengte en breedte,
 • vul in de gewenste dikte: 4 of 5 cm dik massief,
 • u ziet meteen de prijs inclusief btw.
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Dikte (cm)
Prijs 0,00


Volledig massief Belgisch hardsteen blad


Wat is allemaal inbegrepen in de door u berekende prijs

 • prachtige A-klasse Belgisch Hardsteen blad met mooie fossielen.
 • alle uitsparingen voor o.a. spoelbak, kraan, kookplaat en downdraft.
 • Belgisch Hardsteen smetplinten c.q. spatranden voor tegen de muur.
 • prachtige Cascade. In het blad langs de spoelbak uitgefreesde geultjes.
 • 9 prachtige randprofielen waaronder ons unieke combi-profiel.
 • zelfs ambachtelijk frijnen, handmatig met een beitel, is inbegrepen.

Een flinke knaap van 90 x 60 x 20 cm


NO.1 voor uw Exclusief Massief Natuursteen Spoelbak

Uiteraard zijn ook onze spoelbakken volledig massief, niet verlijmd. Gewoon 100% MASSIEF. Wij maken uw volledig massief Belgisch Hardsteen spoelbak in iedere door u gewenste maatvoering. Ook de vorm en hoe de bak er uit ziet, mag u helemaal zelf bepalen. Ook is ieder denkbaar profiel aan de bak mogelijk.

Bereken binnen enkele seconden wat uw spoelbak kost
 • vul in de gewenste lengte en breedte,
 • vul in de gewenste hoogte,
 • u ziet meteen de prijs inclusief btw,
 • Tip: in een kastje van 60 cm past een bak van 54 x 44 cm.
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Dikte (cm)
Prijs 0,00

Wat is er nog meer inbegrepen in de door u berekende prijs

Indien gewenst leveren wij de door onszelf ontworpen unieke natuursteen afvoerroosters er gratis bij. Deze roosters liggen in de bodem van de spoelbak en bedekken op die manier de rvs-afvoerplug. Zelfs ambachtelijk frijnen, uit de hand, met een steenbeitel, is inbegrepen. Exclusiviteit van het hoogste niveau. Bij ons bedrijf zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wilt u tˇch liever een Carbon of RVS-spoelbak?

Wij hebben voor u alle merken in alle modellen, verkrijgbaar bij Granito Natuursteen Design voor de laagste prijs!frijnen


Inmeten en plaatsen

Indien nodig, komen we uw aanrechtblad bij u thuis inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.

Plaatsen is een vak apart. We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig gemonteerd. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad ge´mpregneerd en ruimen we alles netjes op.

Prijs voor het inmeten en plaatsen is samen € 499,-.


Een flinke knaap van 90 x 60 x 20 cm


Meer info over onze Exclusieve Massieve Aanrechtbladen

Fantastisch freeswerk

U kunt 3 of 5 watergeultjes langs de spoelbak laten uitfrezen, is bijzonder mooi en zit gewoon in de prijs. Ook kunt een cascade naast uw spoelbak laten uitfrezen. Dit afdruip gedeelte is qua oppervlakte in verhouding 2/3 van het gat van uw spoelbak. We maken zelfs cascades in de spoelbak. Normaal kost een cascade gemiddeld tussen 250 en 550 euro. Wat ons betreft, zie het maar als een extra rondje van onze zaak. Onze moeders leerden ons: goed is goed, je moet ooit tevreden kunnen zijn!

Randbewerking


De voorkant en zijkant van hardsteen aanrechtbladen worden normaal gesproken -standaard- facet geslepen. Bij Granito is niets standaard. Daarom kan bij Granito worden gekozen voor afgeronde of afgeschuinde hoeken. Zelfs kostbare profielen, zoals rond, kwartrond, papegaaienbek en ons unieke combinatie-profiel van ronde neus met vlakke onderkant behoren tot de mogelijkheden. En allemaal in de prijs inbegrepen. Ook de hele voorkant van uw hardsteen aanrechtblad handmatig, ambachtelijk, met een steenbeitel, laten frijnen kost niets extra!

Ambachtelijk handmatig frijnen


Frijnen is het handmatig langs elkaar aanbrengen van allemaal kleine verticale gleufjes van ongeveer 2 mm breed en 1 mm diep. Het effect en de uitstraling is super mooi. Uiteraard is dit bijzonder arbeidsintensief en normaal erg duur. De prijs van frijnen kan oplopen tot meer dan 120 euro per strekkende meter. Maar niet bij Granito Natuursteen Design. Als u kiest voor deze afwerking is ook deze ambachtelijke arbeid gewoon in de strekkende meter prijs inbegrepen! Frijnen is vooral zeer mooi bij Arduin oftewel Belgisch Hardsteen.

Papegaaienbek aan de rand van uw blad

U kunt zelfs kiezen om aan de voorkant en eventueel ook om aan de zijkanten van uw hardsteen aanrechtblad een papegaaienbek te laten frezen. Een papegaaienbek is 5 mm loodrecht omlaag en dan kwart rond tot aan de onderkant van het hardsteen aanrechtblad. Ook deze behandeling is normaliter best kostbaar. De gemiddelde kosten bedragen in de praktijk 50 tot 80 euro per strekkende meter. We maken al uw wensen betaalbaar. Ieder van onze 8 profielen aan de voorkant van uw Belgisch Hardsteen aanrechtblad is pure service. Ook een papegaaienbek!

Kwartrond randafwerking

Hebt u dat al eens gezien? Kom kijken. Schitterend toch. Bij ons kan het. Zonder meerprijs!

Zelfs opzet-smetranden zijn gratis inbegrepen

Opzetranden oftewel smetranden worden achter op uw blad tegen de muur aan bevestigd. De randen geven body aan uw aanrechtblad. Ook zorgen de randen dat tijdens het schoonmaken van uw blad uw stucwerk of tegeltjes niet vuil worden. Bovendien sluit stucwerk of betegeling op de randen beter aan.

Alleen bij Granito Natuursteen Design

Granito Natuursteen Design presenteert met gepaste trots, als eerste bedrijf in Nederland, uniek in Nederland, een van de allermooiste aanrechtbladen van Nederland...


Arduin Satinato

Een aanrechtblad van verouderd Belgisch Hardsteen.
Arduin = Blauw Belgisch Hardsteen. Satinato = verouderd. Door middel van een verouderingsproces, ontstaat een antiek-look oppervlak wat heel makkelijk is schoon te maken. Het oppervlak is vrij egaal van structuur en spaart, ondanks het antiek-look oppervlak, de mooie kenmerkende fossielen van het Belgisch Hardstenen aanrechtblad.

Het geheel is ronduit PRACHTIG. Het aanrechtblad suggereert een respectabele leeftijd. Gelijktijdig laat het geheel zich zien van haar meest sjieke kant.

Arduin Satinato met ambachtelijke gefrijnde randen


Ook de randen van de bladen kunnen worden voorzien van handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen.

PRACHTIG

Voor de liefhebber van Belgisch Hardsteen: Satinato.
Alleen bij Granito Natuursteen Design.


Boven ziet u foto's van ons schitterende Belgisch Hardsteen in de bewerking Satinato. U ziet aanrechtbladen met handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen en schitterende profielen. Alle juweeltjes zijn te bewonderen in onze showroom. Ook hebben wij het zeer populaire combi-profiel: ronde neus met daaronder een gefrijnde rand.


Gezoete bladen


Uiteraard kunt u ook kiezen voor de klassieker: het gezoete aanrechtblad. Het blad wordt heel fijn geschuurd waardoor een matte, zachte glans ontstaat.
Alle bladen worden door ons ge´mpregneerd voor vlekpreventie.


Levertijd


Volledig massief hardsteen aanrechtbladen en spoelbakken, in iedere maat, vorm en naar wens gemaakt, hebben een levertijd van 8 tot 10 weken. Toch is het wachten de moeite waard want het zijn stuks voor stuk juweeltjes.


De garantie


Onder onze garantie valt: indien het hardsteen aanrechtblad door ons is geplaatst; reparatie of vervanging als uw hardsteen aanrechtblad beschadigd is door breuk of scheurvorming. De duur van onze unieke garantie is 3 jaar. Eigen bederf is uitgesloten. Toch zal ook dan Granito Natuursteen Design zich coulant opstellen.


Goed advies. Ook op afspraak


U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom, iedere dag van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. We heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.


Kom naar onze showroom en bewonder al die mogelijkheden!


U bent van harte welkom met al uw vragen!
Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1