Granito Natuursteen Design

Aanbieding natuursteen, granieten aanrechtblad
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 30
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Granito Natuursteen Design
voor nuttige informatie

Vlekken Preventie 

Hoe kunt u vlekken in uw natuursteen voorkomen.

Of u bijvoorbeeld een vloer, aanrechtblad of wastafel heeft, uit Graniet, Belgisch Hardsteen of Composiet, vlekken kunnen bij normaal gebruik altijd worden voorkomen.

Wat is normaal gebruik

Als u olie, vet, wijn, koffie of wat dan ook op een natuursteen vloer knoeit, dan weet u dat u dit meteen even moet opnemen. Ook is het goed voor een natuursteen vloer om minimaal een keer per week te dweilen met toevoeging van een scheut dweilwas. Hiermee maakt u de vloer mooi schoon, haalt de kleur op en zorgt voor extra bescherming. 

Met een aanrechtblad is het niet anders

Heeft u bijvoorbeeld een wijnglas, kopje of schaal in uw handen waar wat druppels of vuil aanzit, maakt deze dan even schoon en zet dan pas uw spullen op het blad. Knoeit u toch op het blad, neem het dan even op. Zo kunt u ieder probleem met vlekken voorkomen. Dat is wat bedoelt wordt met; bij normaal gebruik heeft u bij natuursteen geen last van vlekken.

Onderhoud

Wij raden u aan om 2 keer per week uw blad te reinigen met Natuursteen Aanrechtblad Reiniger. Dit is een spray die bijna overal verkrijgbaar is. U kunt hiermee uw blad reinigen, de kleur ophalen en voeden.

Het advies

Eenmalig het blad impregneren, met water schoon maken en 2 keer per week met spray reinigen en voeden, zorgt dat u tot in lengte van jaren plezier beleeft aan uw natuursteen aanrechtblad.

Vlekken verwijderen

Als u wijn, vet, olie, chocolade en dergelijke, langdurig, urenlang, op uw blad laat liggen, kan dit vlekken veroorzaken. Hieronder staat een tabel. Met behulp van deze tabel kunt u zelf vlekken verwijderen. Note: meestal trekken vlekken vanzelf weer weg. Zeker als u uw blad 2 keer per week onderhoud met Natuursteen Aanrechtblad Reiniger. 

Hieronder een opsomming van de producten die u kunt gebruiken tegen vlekken

Deze richtlijnen zijn zuiver informatief. Volg altijd de vermelde gebruiksaanwijzing op de verpakking en controleer steeds of het product geschikt is voor het te bewerken oppervlak. In geval van twijfel, zet u een proefstukje op een onopvallende plek.


 Aard van de vlek           

 Aanbevolen product

 Aard van de vlek      

 Aanbevolen product

 Algen            

 Groenverwijderaar

 Nagellak

 Losefix

 Asfalt

 Losefix  Olie

 Oil-ex

 Betonverf

 Losefix

 Olieverf

 Losefix
 Oil-ex

 Bitumen

 Losefix

 Plantvlekken

 Groenverwijderaar

 Balpen

 Vuiloplosser
 Losefix

 PU
 schuim                 

 Enkel mechanisch
 verwijderbaar

 Bladeren

 Vuiloplosser                        

 Roest

 Cementsluierverwijderaar
 Oxy-kill 

 Bloed

 Vuiloplosser

 Rode wijn

 Vuiloplosser
 Waterstofperoxide 20%

 Cementsluier

 Cementsluierverwijderaar

 Roet


 Vuiloplosser                        

 Fruitvlekken

 Vuiloplosser
 Waterstofperoxide 20%

 Rubber

 Losefix
 Vuiloplosser

 Gras


 Vuiloplosser

 Schimmel

 Groenverwijderaar

 Hars


 Vuiloplosser
 Losefix

 Schoensmeer

 Vuiloplosser
 Losefix

 Houtbeits

 Oil-ex

 Silicoonvoeg
 resten

 Losefix

 Industrievetten    

 Vuiloplosser

 Steenvernis

 Losefix

 Inkt


 Vuiloplosser

 Stempelverf


 Losefix
 

 Kaarsvet

 Oil-ex

 Thee


 Vuiloplosser
 

 Koffie


 Vuiloplosser

 Teer

 Losefix

 Kopergroen

 Cementsluierverwijderaar

 Uitbloeiingen


 Cementsluierverwijderaar

 Lijm

 Losefix

 Urinesteen

 Sanitairreiniger 

 Lak

 Losefix

 Verf (vers)

 Losefix

 Lijnolie

 Losefix
 Oil-ex

 Vernis

 Losefix

 Lippenstift


 Losefix

 Viltstift

 Vuiloplosser
 Losefix

 Mos

 Groenverwijderaar

 Was (polymeer)

 Vuiloplosser

 Mortelresten

 Cementsluierverwijd

Nieuw bij Granito Natuursteen Design 

StopVlek diepte impregneer 

Het beste impregneermiddel wat er bestaat. Uw natuursteen eenmaal of hooguit, na een dag, voor een tweede maal behandelen, geeft jarenlang bescherming. U brengt het eenvoudig en dun aan. 15 minuten laten drogen. Klaar.

U bespaart heel veel geld

Alle soorten en merken bescherm middelen die in Nederland verkrijgbaar zijn, berusten allemaal op commercie. U moet praktisch altijd na een bepaalde korte of langere periode het behandelde oppervlak weer opnieuw behandelen. Het materiaal raakt op en u moet weer nieuw kopen. Herhalen en betalen. 

Niet met StopVlek. Eenmaal aangebracht. blijft de impregneerlaag jarenlang tot zelfs 20 jaar intact. De kleur van het oppervlak blijft mooi. U hoeft er niets meer op te smeren. U hoeft u alleen met schoon water of een sopje schoon te maken. En daardoor bespaart u heel veel geld. 

Vuil afstotend

Schoonmaken is een fluitje van een cent. VlekStop stoot alle vuil af. Het vuil ligt op het oppervlak. Daardoor is het eenvoudig af te nemen. 

Toepasbaarheid

StopVlek impregneer is veelzijdig toepasbaar. Het kan worden aangebracht op onder meer vloertegels, wandtegels, aanrechtbladen, wastafels, trappen en schouwen. De materialen die behandeld kunnen worden zijn:

Graniet
Basalt
Kwartsiet
Marmer
Travertine
Leisteen
Kalksteen
Terrazzo 
Steen
Composiet
Keramiek
Geglazuurd keramiek
Porselein

Op al deze materialen biedt StopVlek een uitstekende bescherming. Het enige materiaal wat we missen in het rijtje is hardsteen. Bij hardsteen moet u toch nog enige voorzichtigheid betrachten met zuren. Voor het overige is StopVlek voor hardsteen een beter beschermingsmiddel dan welke andere impregneer dan ook.

StopVlek is verkrijgbaar in kleurloos en kleur verdiepend

Wilt u niets veranderen aan de kleur van het te behandelen oppervlak, dan hebben wij voor u de kleurloze versie van StopVlek. 

Wilt u de kleur van het materiaal ophalen en meer laten spreken dan bevelen wij u de kleur verdiepende versie aan. U zult verrast zijn over de schoonheid van het materiaal, hoe mooi de kleuren opkomen en gaan spreken. Daarom bevelen wij aan om StopVlek kleurverdieper toe te passen.

Beschermende werking

Olie, vet, wijn, koffie, ketchup, mosterd en allerlei andere vervuilers, er moet heel wat extreems gebeuren, wil er een vlek ontstaan! 

Aanbrengen

StopVlek is heel makkelijk aan te brengen. Op kleine oppervlakten zoals een aanrechtblad kunt u StopVlek aanbrengen met een paar velletjes keukenrol. Bij grotere oppervlakten zoals een vloer, kunt u gebruik maken van een roller. Let altijd op dat u StopVlek zo dun mogelijk aanbrengt. Dik aanbrengen heeft geen enkele zin en is zonde van het extra materiaal. Daar is het te duur voor. 

Eventueel kunt u een dag later nog een laag aanbrengen. Dit is bij poreuze materialen niet verkeerd.  

Geen achterblijvende resten of strepen

Als u StopVlek dun heeft aangebracht, blijft er geen filmlaag achter. Ook is SopVlek totaal niet vettig. StopVlek is binnen 10 tot 15 minuten droog en laat na droging geen strepen achter. 

Verbruik

StopVlek is zeer zuinig in gebruik. Met een 1 liter blik kan er makkelijk 40 tot 60 m2 vloer mee worden behandeld. Dit is afhankelijk van de dichtheid van het te behandelen materiaal. Uiteraard is dit bij poreuse oppervlakten een stuk minder. We moeten dan denken aan 20 m2

Verkrijgbaar bij Granito Natuursteen Design  

De prijs van een blik met een inhoud van 1 liter is € 65,-. We sturen het impregneermiddel desgewenst ook op. De kosten voor verpakking en verzending bedragen € 10,-. Ophalen kan uiteraard ook.

Bestellen via de bezorgservice  

Stuur ons een mail met u naam en adres gegevens. Vermeld hoeveel flessen u wil kopen (een fles kan uiteraard ook). Wij sturen u een bevestiging met de nota. Na ontvangst van uw betaling heeft u binnen 2 werkdagen uw bestelling in huis. Ons mailadres: info@granitonatuursteen.nl  

Niet goed, geld terug  

Beantwoord onze diepte impregneer niet aan uw verwachting, dan geeft u de aangebroken verpakking terug en u ontvangt het volledige aankoopbedrag retour. 

Geen enkel impregneermiddel is beter!

Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1